ROSE CHAIR

ROSE CHAIR

Η Rose είναι μια χειροποίητη καρέκλα τραπεζαρίας, με βάση μασίφ ξύλου και μοντέρνου σχεδιασμού. Επηρεασμένος από το σχήμα του ροδοπέταλου, ο Αθανάσιος Μπάμπαλης σχεδίασε μία καρέκλα με ιδιαίτερη κομψότητα και νεανική χάρη. Τα αναπαυτικά μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης, το πλούσιο αφρώδες υλικό και οι κομψές, φιλόξενες καμπύλες ολοκληρώνουν μια πρωτότυπη κατασκευή.

Περισσότερα

Δεν υπάρχει στοκ

 
   

0 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η Rose είναι μια χειροποίητη καρέκλα τραπεζαρίας, με βάση μασίφ ξύλου και μοντέρνου σχεδιασμού. Επηρεασμένος από το σχήμα του ροδοπέταλου, ο Αθανάσιος Μπάμπαλης σχεδίασε μία καρέκλα με ιδιαίτερη κομψότητα και νεανική χάρη. Τα αναπαυτικά μαξιλάρια του καθίσματος και της πλάτης, το πλούσιο αφρώδες υλικό και οι κομψές, φιλόξενες καμπύλες ολοκληρώνουν μια πρωτότυπη κατασκευή ιδανική να προσφέρει την ξεκούραση και την ηρεμία που όλοι μας χρειαζόμαστε. Η Rose είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Μπορείτε να επιλέξετε το φινίρισμα και τα υφάσματα που ταιριάζουν κατάλληλο στον χώρο σας!

Ύψος 84cm
Πλάτος 55cm
Βάθος 59cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική