Σχετικά με εμάς

Η Εταιρεία Vestalgroup Skoubourdis ιδρύθηκε το 1981 με την επωνυμία Σκουμπουρδής & Σια ΟΕ και έδρα την Κάλυμνο. Δραστηριοποιείται στον κλάδο του ξύλου - επίπλου, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε καταναλωτές.

Το 2008 η εταιρεία στα πλαίσια της νέας στρατηγικής και στοχεύοντας στην ανανέωση προχωρά στην αλλαγή του διακριτικού της συμβόλου σε Vestal σηματοδοτώντας την αρχή μιας νέας πορείας.

Tο όνομα Vestal εμπνεύστηκε απο την Εστιάδα, θεότητα της Ελληνικής μυθολογίας που πρoστάτευε την Ιερή φλόγα της θεάς Εστίας. Η θεότητα Vestalείναι σύμβολο της θαλπωρής, του σπιτιού και της οικογενειακής γαλήνης, αξίες που χαρακτηρίζουν την εταιρία μας και προβάλουν το φιλικό της πρόσωπο. Το όνομα Vestal εκφράζει την βασική φιλοσοφία της εταιρίας η οποία είναι η εξυπηρέτηση και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες των πελατών και των  προμηθευτών της.

Στα πλαίσια αυτά, κυριότερος στόχος της εταιρείας είναι η συνέχιση της ανοδικής πορείας και η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών με καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η εταιρεία διοργάνωσε με δικά της έξοδα εθελοντική εκστρατεία αναδάσωσης κατά την οποία φυτεύτηκαν 1800 δενδρύλλια.

Παράλληλα η εταιρία στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει συλλόγους, οργανισμούς και ομάδες με χορηγίες όπως:

  • πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley Masters 2008 και 2009 στην Κάλυμνο.
  • ΑΣ Καζώνης
  • Ανακαίνιση αποδυτηρίων γηπέδου Καλύμνου.
  • Δωρεά καρεκλών στο ορφανοτροφείο Καλύμνου και σε διάφορες εκκλησίες.

Οι εγκαταστάσεις μας

cms-img

Η μονάδα της Vestal στην Κω βρίσκεται στην περιοχή Πυλί στον επαρχιακό δρόμο και καλύπτει έκταση 24 στρεμμάτων και 5.000 τ.μ στεγασμένων εγκαταστάσεων. Θεωρείτε μια από τις πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής ξενοδοχειακού και οικιακού εξοπλισμού στην Ελλάδα και η μοναδική στα Δωδεκάνησα διαθέτοντας μηχανές υψηλής τεχνολογίας.

Διαθέτουμε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας όπως το κέντρο εργασίας Bima 310V, η ραμποτέζα Unimat 500, το ρομπότ βαφής CMA Gr 650, τεμαχιστική αυτόματης φόρτισης Schelling, τριβείο Heesemann MFA 6 Impression, συγκολλητική Ima Advantage.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί τον κινητήριο μοχλό στην προσπάθεια για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη.

Για την Vestalgroup η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού αποτελεί τον κινητήριο μοχλό στην προσπάθεια για συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη.

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας το καθιστά ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που προτάσσουν συνεχώς οι νέες τεχνολογίες και οι απαιτήσεις της αγοράς.

Η Vestalgroup επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων της, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, δημιουργώντας παράλληλα τις κατάλληλες συνθήκες για τη διαρκή βελτίωση της απόδοσης των εργαζομένων της.

Σε αυτά τα πλαίσια, η Vestalgroup με μία σειρά διαδικασιών, όπως είναι π.χ η αξιολόγηση μέσω δεξιοτήτων, η ανίχνευση εκπαιδευτικών αναγκών και η διεξαγωγή Έρευνας Ικανοποίησης των Εργαζομένων της από την οποία προκύπτουν ενέργειες που αποσκοπούν στη βελτίωση του εργασιακού της περιβάλλοντος.