YOLEE CHAIR

Η Yolee plus είναι η καρέκλα που ξαναφέρνει στην επικαιρότητα το ξύλο, ως το απόλυτο υλικό κατασκευής καθισμάτων. Συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία με τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας ένα μινιμαλιστικό, αλλά εντυπωσιακό, αποτέλεσμα. Επιπλέον, η καρέκλα Yolee έχοντας μια σταθερή, ελαφριά και δυναμική πλάτη μπορεί να σας εγγυηθεί άνεση και μία μοναδική κομψότητα.

Περισσότερα

Δεν υπάρχει στοκ

 
   

0 €

  • ΧΩΡΙΣ ΜΑΞΙΛΑΡΙ
  • ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η Yolee plus είναι η καρέκλα που ξαναφέρνει στην επικαιρότητα το ξύλο, ως το απόλυτο υλικό κατασκευής καθισμάτων. Συνδυάζει τα παραδοσιακά στοιχεία με τη σύγχρονη αισθητική, δημιουργώντας ένα μινιμαλιστικό, αλλά εντυπωσιακό, αποτέλεσμα. Επιπλέον, η καρέκλα Yolee έχοντας μια σταθερή, ελαφριά και δυναμική πλάτη μπορεί να σας εγγυηθεί άνεση και μία μοναδική κομψότητα. Απολαύστε την, εκπλήσσοντας τους καλεσμένους σας με ένα σχέδιο που αντανακλά τέλεια την μοναδικότητα του χώρου και της προσωπικότητάς σας. Είναι κατάλληλη τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. 

Ύψος 80cm
Πλάτος 46cm
Βάθος 56cm
ΥΛΙΚΟ ΔΡΥΣ

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική