FANCY COFFE TABLE

FANCY COFFEE TABLE

Το τραπεζι Fancy είναι χειροποίητο και διαθέτει ένα όμορφα σύνθετο και περίπλοκο σχέδιο από λωρίδες μπαστούνι που συγκρατούνται έξυπνα μεταξύ τους με μοναδικούς κόμπους αντί για κόλλα για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στο είδος του κομμάτι. Φτιαγμένο σχολαστικά με φυσικά υλικά από τους αφοσιωμένο και ταλαντούχους τεχνίτες του Malawi.

Περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

 
   

270 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το τραπεζι Fancy είναι χειροποίητο και διαθέτει ένα όμορφα σύνθετο και περίπλοκο σχέδιο από λωρίδες μπαστούνι που συγκρατούνται έξυπνα μεταξύ τους με μοναδικούς κόμπους αντί για κόλλα για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό στο είδος του κομμάτι. Φτιαγμένο σχολαστικά με φυσικά υλικά από τους αφοσιωμένους και ταλαντούχους τεχνίτες του Malawi, κάθε κομμάτι είναι προσεκτικά υποκαπνισμένο και προεπιπεδωμένο για να εγγυηθεί ισχυρά και βιώσιμα έπιπλα για εσάς. Το Fancy Bench είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια της συλλογής μας και ταιριάζει αβίαστα σε σχεδόν κάθε χώρο που μπορεί κανείς να φανταστεί από το σαλόνι μέχρι την κρεβατοκάμαρα, την είσοδο, το αίθριο ή το γραφείο - θα ευχαριστήσετε τον εαυτό σας που επενδύσατε σε αυτό το εκπληκτικό κομμάτι. Στο Handmade in Malawi, είμαστε περήφανοι που γιορτάζουμε την εξαιρετική τέχνη στην παραδοσιακή αφρικανική χειροτεχνία με έπιπλα που μιλούν για τη δύναμη, τη χάρη και τη φυσική ομορφιά του ίδιου του Μαλάουι. Το στυλ δεν ήταν ποτέ τόσο αβίαστο.

Ύψος 55cm
Πλάτος 82cm
Βάθος 55cm
ΥΛΙΚΟ Genuine wood and rattan

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική