FINN ARMCHAIR

Προφίλ με εσκεμμένα γενναιόδωρα τμήματα δημιουργούν μια καθαρή και μινιμαλιστική αρχιτεκτονική που λειτουργεί ως η δομή στήριξης για ένα απαλό, φιλόξενο και περιβάλλον κάθισμα. Από αυτή την αντίθεση προέρχεται το project Finn.

Περισσότερα

 
   

375 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Προφίλ με εσκεμμένα γενναιόδωρα τμήματα δημιουργούν μια καθαρή και μινιμαλιστική αρχιτεκτονική που λειτουργεί ως η δομή στήριξης για ένα απαλό, φιλόξενο και περιβάλλον κάθισμα. Από αυτή την αντίθεση προέρχεται το project Finn. Μια συγχώνευση σκανδιναβικών στοιχείων, φιλτραρισμένη μέσα από μια τυπικά ιταλική γλυκύτητα και απαλότητα, μια αναζήτηση για την τέλεια σύνθεση μεταξύ έντασης και ισορροπίας. Υλικά, χρώματα, φινιρίσματα και εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες ενισχύουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα αυτής της συλλογής. Διαθέσιμες σε διαφορετικούς συνδυασμούς υλικών, οι εκδόσεις καρέκλας και πολυθρόνας συνθέτουν μια πλήρη και συνεκτική συνολική εικόνα, η οποία υποστηρίζει τις πιο ποικίλες λύσεις διαβίωσης για ιδιωτικά περιβάλλοντα και για όλες τις καταστάσεις που σχετίζονται με τον πολύπλευρο κόσμο των συμβολαίων.

Ύψος 78cm
Πλάτος 58cm
Βάθος 55cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική