PAPILLON

Papillon Η κομψότητα της πτήσης μιας πεταλούδας προκαλείται από τα καμπύλα, περιτυλιγμένα σχήματα αυτού του πολύ γοητευτικού επίπλου. Το Papillon είναι ένας μεταμορφώσιμος καναπές με πλάτη που μπορεί να ανακλινθεί έως ότου σχηματιστεί κρεβάτι. Το μεγαλύτερο μέγεθος της έκδοσης Papillon XL προσφέρει μεγαλύτερη άνεση διατηρώντας παράλληλα τα ίδια χαρακτηριστικά σχεδίασης και λειτουργικότητας.

Περισσότερα

 
   

2 000 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Papillon Η κομψότητα της πτήσης μιας πεταλούδας προκαλείται από τα καμπύλα, περιτυλιγμένα σχήματα αυτού του πολύ γοητευτικού επίπλου. Το Papillon είναι ένας μεταμορφώσιμος καναπές με πλάτη που μπορεί να ανακλινθεί έως ότου σχηματιστεί κρεβάτι. Το μεγαλύτερο μέγεθος της έκδοσης Papillon XL προσφέρει μεγαλύτερη άνεση διατηρώντας παράλληλα τα ίδια χαρακτηριστικά σχεδίασης και λειτουργικότητας. Το κάλυμμα είναι σε ύφασμα ή δέρμα Η βάση διατίθεται σε χρώμιο μέταλλο ή ασήμι ή μαύρο βαμμένο μέταλλο.

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική