TOGETHER TABLE

TOGETHER TABLE

Το Together είναι ένα συμπαγές και ευέλικτο τραπέζι, κατάλληλο για χρήση με κομψότητα σε όλα τα μοντέρνα περιβάλλοντα. Πόδια από πολυανθρακικό: διάφανα, συμπαγή λευκά, συμπαγή μαύρα ή κατασκευασμένα από φυσική μασίφ βελανιδιά, συνδυάζονται με φυσικό κάλυμμα βελανιδιάς, δίνοντας έτσι ένα ευχάριστο οπτικό παιχνίδι συμπαγούς σύμπλεξης μεταξύ του ποδιού και της κορυφής.

Περισσότερα

 
   

750 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το Together είναι ένα συμπαγές και ευέλικτο τραπέζι, κατάλληλο για χρήση με κομψότητα σε όλα τα μοντέρνα περιβάλλοντα. Πόδια από πολυανθρακικό: διάφανα, συμπαγή λευκά, συμπαγή μαύρα ή κατασκευασμένα από φυσική μασίφ βελανιδιά, συνδυάζονται με φυσικό κάλυμμα βελανιδιάς, δίνοντας έτσι ένα ευχάριστο οπτικό παιχνίδι συμπαγούς σύμπλεξης μεταξύ του ποδιού και της κορυφής. Με απλό και κομψό σχεδιασμό, το Toghether προσαρμόζεται σε κάθε διακοσμητικό πλαίσιο, εκφράζοντας τη ζεστασιά του ξύλου και τις μικρές του λεπτομέρειες. Τα πόδια είναι πάντα στα άκρα των μεγεθών των κορυφών.

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική