GLAMOUR (POCKET SPRINGS)

Το Glamour είναι ένα στρώμα στο οποίο βυθίζεστε. Αποτελείται από πορώδες, αφρώδες υλικό που είναι γνωστό για την ελαστικότητα του. Μαζί με τη λευκή βάτα Dacron στο εσωτερικό του συμβάλουν στην συνεχή κυκλοφορία του αέρα. Είναι χρήσιμο για ένα στρώμα να «αναπνέει» για αλλιώς φθείρεται εύκολα. Στο Glamour χρησιμοποιείται το καινοτόμο memory foam (τύπου NASA)

Περισσότερα

 
   

320 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο αναπαυτικός ύπνος που χρειάζεστε στην ζωή σας

Το Glamour είναι ένα στρώμα στο οποίο βυθίζεστε. Αποτελείται από πορώδες, αφρώδες υλικό που είναι γνωστό για την ελαστικότητα του. Μαζί με τη λευκή βάτα Dacron στο εσωτερικό του συμβάλουν στην συνεχή κυκλοφορία του αέρα. Είναι χρήσιμο για ένα στρώμα να «αναπνέει» για αλλιώς φθείρεται εύκολα. Στο Glamour χρησιμοποιείται το καινοτόμο memory foam (τύπου NASA) που αγκαλιάζει το σώμα και αλλάζει για ταιριάζει σε αυτό. Αποκτάτε έτσι ένα στρώμα ιδανικό για εσάς.

Ένα στρώμα όπου μπορείτε να βασιστείτε

Περιέχει τα μαλακά ελατήρια pocket που προσφέρουν την ιδανική άνεση. Η μαλακή τους σύσταση τους επιτρέπει να «διαβάζουν» τις κινήσεις και να ανταποκρίνονται σε αυτές. Και μην ανησυχείτε για την σταθερότητα του Glamour, διαθέτει περιμετρική ενίσχυση με foam. Το αφρώδες υλικό συνδυάζεται αρμονικά με τα ελατήρια για να μην ασκείται περισσότερη πίεση από ότι χρειάζεται. Μια στρώση με φίλτρο Ιταλίας αποστειρωμένο συμβάλει στην σωστή στήριξη του σώματος σας και προστατεύει το στρώμα από μικροοργανισμούς.

Μια επιλογή που θα λατρέψετε

Το Glamour αποτελείται από εξαιρετικά ανθεκτικό ύφασμα υψηλής ποιότητας. Έχει κομψό σχέδιο καπιτονέ από ελαστικό Elastar. Για να είστε πλήρως καλυμμένοι το στρώμα έχει ειδική φόδρα που το καθιστά ανθεκτικό σε υγρασία.

Πλάτος 0.90
Βάθος 1.90

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική