XENIA ARMCHAIR

XENIA ARMCHAIR

Πίσω σκελετό αλουμινίου με επίστρωση πούδρας (πολυεστέρας). κάθισμα και πόδια σε teak - svlk (ινδονησιακό νόμιμο ξύλο), με ρουστίκ φινίρισμα. ύφανση για εξωτερικούς χώρους αντηλιακή (πολυεστερική υφή) γέμισμα για εξωτερικούς χώρους από πολυαιθυλένιο (χίλον). μαξιλάρια με αποσπώμενο κάλυμμα για αντηλιακή εξωτερική όψη (100% ακρυλικό), υδατοαπωθητικό και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Περισσότερα

 
   

1 865 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πίσω σκελετό αλουμινίου με επίστρωση πούδρας (πολυεστέρας). κάθισμα και πόδια σε teak - svlk (ινδονησιακό νόμιμο ξύλο), με ρουστίκ φινίρισμα. ύφανση για εξωτερικούς χώρους αντηλιακή (πολυεστερική υφή) γέμισμα για εξωτερικούς χώρους από πολυαιθυλένιο (χίλον). μαξιλάρια με αποσπώμενο κάλυμμα για αντηλιακή εξωτερική όψη (100% ακρυλικό), υδατοαπωθητικό και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία. γέμιση για αφρό γρήγορου στεγνώματος εξωτερικού χώρου (κατά της υγρασίας)

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική