SWAN ARMCHAIR

SWAN ARMCHAIR

Παρουσιάζουμε μια νέα έκδοση της οικογένειας SWAN. Η αλλαγή συνίσταται στη στέρηση της καρέκλας και της πολυθρόνας από το επικαλυμμένο στρώμα, χάρη στο οποίο φαίνεται να είναι ελαφρώς ελαφρύτερο, λεπτό και μοντέρνο. Όταν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία Duocolor, μπορούν να επιτευχθούν ενδιαφέροντα χρωματικά εφέ, που συνίστανται 

Περισσότερα

 
   

340 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Παρουσιάζουμε μια νέα έκδοση της οικογένειας SWAN. Η αλλαγή συνίσταται στη στέρηση της καρέκλας και της πολυθρόνας από το επικαλυμμένο στρώμα, χάρη στο οποίο φαίνεται να είναι ελαφρώς ελαφρύτερο, λεπτό και μοντέρνο. Όταν χρησιμοποιείτε την τεχνολογία Duocolor, μπορούν να επιτευχθούν ενδιαφέροντα χρωματικά εφέ, που συνίστανται στην αντίθεση μεταξύ του χρώματος που χρησιμοποιείται στο κάθισμα και στην πλάτη και στη φυσική χρώση του ξύλου σε δομικά στοιχεία, όπως πόδια ή μπράτσα.

Ύψος 83cm
Πλάτος 58cm
Βάθος 57cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική