BENCO ARMCHAIR

B 8120 ARMCHAIR

Το BENKO είναι μια προσπάθεια επανερμηνείας της παλιάς τεχνολογίας κάμψης ξύλου οξιάς από τον 19ο αιώνα και η χρήση της για τη δημιουργία ενός μοντέλου που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Η Benko είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από το αρχέτυπο της λυγισμένης καρέκλας, τα πρώτα εμβληματικά μοντέλα που κατασκευάστηκαν με αυτήν την τεχνολογία. Αυτό εκφράζεται στην καθαρή του μορφή.

Περισσότερα

 
   

500 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το BENKO είναι μια προσπάθεια επανερμηνείας της παλιάς τεχνολογίας κάμψης ξύλου οξιάς από τον 19ο αιώνα και η χρήση της για τη δημιουργία ενός μοντέλου που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Η Benko είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από το αρχέτυπο της λυγισμένης καρέκλας, τα πρώτα εμβληματικά μοντέλα που κατασκευάστηκαν με αυτήν την τεχνολογία. Αυτό εκφράζεται στην καθαρή του μορφή. Το μοντέλο ενσωματώνει επίσης όλες τις αξίες που ακολούθησαν οι δημιουργοί των πρώτων λυγισμένων επίπλων. Είναι: ανθεκτικότητα, τελειότητα στη χειροκίνητη αναπαραγωγή λεπτομερειών και ευελιξία.

Ύψος 81cm
Πλάτος 62cm
Βάθος 53cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική