AIRES ARMCHAIR

AIRES ARMCHAIR

Η πολυθρόνα AIRES έκανε το ντεμπούτο της το 2018 και εξέπληξε τους πάντες με το ασυνήθιστο σχήμα των μπράτσων και των ποδιών του. Ήταν εμπνευσμένο από μια σέλα αλόγου. Αργότερα εξελίχθηκε σε καναπέ που μας έδωσε τη δυνατότητα να ετοιμάσουμε μια θεματική συλλογή. Ο καναπές AIRES παρέχει περισσότερο χρηστικό χώρο, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικό έπιπλο για σαλόνια, ή σημεία εξυπηρέτησης πελατών.

Περισσότερα

 
   

340 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η πολυθρόνα AIRES έκανε το ντεμπούτο της το 2018 και εξέπληξε τους πάντες με το ασυνήθιστο σχήμα των μπράτσων και των ποδιών του. Ήταν εμπνευσμένο από μια σέλα αλόγου. Αργότερα, αυτή η δομή εξελίχθηκε σε μορφή καναπέ που μας έδωσε τη δυνατότητα να ετοιμάσουμε μια θεματική συλλογή. Ο καναπές AIRES παρέχει περισσότερο χρηστικό χώρο, γεγονός που τον καθιστά εξαιρετικό έπιπλο για σαλόνια, ή σημεία εξυπηρέτησης πελατών. Μαζί με την πολυθρόνα που ξεκίνησε τη συλλογή μας δημιουργούν ένα κομψό σύνολο, αλλά πολύ τολμηρό όσον αφορά την αισθητική. Θα φέρουν φρεσκάδα στη διακόσμηση οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου. 

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική