TUK ARMCHAIR View larger

TUK ARMCHAIR

TUK ARMCHAIR

Η Tuk 2 είναι μια ανατροπή του βασικού μοντέλου Tuk 1 στη συλλογή Tuk. Το χαρακτηριστικό αυτής της οικογένειας είναι τα εξαγωνικά πάνελ που συνθέτουν τη δομή του καθίσματος. Μπορείτε να τα δείτε με τη μορφή της πλάτης, των μπράτσων και του καθίσματος . Το γεωμετρικό, ελαφρώς στρογγυλεμένο σχήμα της πολυθρόνας προκαλεί συσχετισμούς με το μοντερνιστικό στυλ των δεκαετιών του 1960 και του 1970. 

Περισσότερα

 
   

290 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η Tuk 2 είναι μια ανατροπή του βασικού μοντέλου πολυθρόνας TUK 1 στη συλλογή TUK. Το χαρακτηριστικό αυτής της οικογένειας είναι τα εξαγωνικά πάνελ που συνθέτουν τη δομή του καθίσματος. Μπορείτε να τα δείτε με τη μορφή της πλάτης, των μπράτσων και του καθίσματος . Το γεωμετρικό, ελαφρώς στρογγυλεμένο σχήμα της πολυθρόνας προκαλεί συσχετισμούς με το μοντερνιστικό στυλ των δεκαετιών του 1960 και του 1970. Το TUK-2 διαφέρει από τη βασική έκδοση στη βάση του: υπάρχουν ακόμα 4 ξύλινα πόδια, αλλά αυτή τη φορά σχηματίζουν μια πυραμίδα με μια κορυφή ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του καθίσματος. Ολόκληρη η χρησιμοποιήσιμη περιοχή του TUK-2 έχει ταπετσαρία για να παρέχει μεγαλύτερη άνεση.

Ύψος 83cm
Πλάτος 56cm
Βάθος 55cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική