LAMDA CHAIR

LAMDA CHAIR

Η καρέκλα LAMDA είναι μία σύγχρονη καρέκλα που αποπνέει στον σχεδιασμό της άνεση, αρμονία αλλά και προηγμένη επεξεργασία ξύλου. Εμπνευσμένη από απλές γραμμές και λιτά σχήματα, η καρέκλα LAMDA πήρε το όνομά της από το αντίστοιχο ελληνικό γράμμα “λ”, το οποίο αντιπροσωπεύει την ένωση. 

Περισσότερα

Δεν υπάρχει στοκ

 
   

0 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η καρέκλα LAMDA είναι μία σύγχρονη καρέκλα που αποπνέει στον σχεδιασμό της άνεση, αρμονία αλλά και προηγμένη επεξεργασία ξύλου. Εμπνευσμένη από απλές γραμμές και λιτά σχήματα, η καρέκλα LAMDA πήρε το όνομά της από το αντίστοιχο ελληνικό γράμμα “λ”, το οποίο αντιπροσωπεύει την ένωση. Τα μπροστά και πίσω πόδια ενώνονται και μετατρέπονται στα μπράτσα που θα σας φιλοξενήσουν και θα σας στηρίξουν αναπαυτικά & διακριτικά. Επιπρόσθετα, σαν μία γραμμή που επεκτείνεται, το μπράτσο υποστηρίζει διακριτικά την πλάτη. Η καρέκλα LAMDA αποτελεί ένα ιδιαίτερα άνετο και ελαφρύ κάθισμα (οπτικά, αλλά και κυριολεκτικά) που αναδεικνύει την ποιότητα κατασκευής και μπορεί να αναβαθμίσει αισθητικά τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Ύψος 86cm
Πλάτος 58cm
Βάθος 62cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική