ELODIE OFFICE CHAIR

ELODIE CHAIR

Καθαρές, καλά καθορισμένες γραμμές, μινιμαλιστικές και λειτουργικές. Η ευελιξία της οικογένειας καθισμάτων Elodie την καθιστά ιδανική για εκτελεστικούς και διευθυντικούς χώρους εργασίας, χάρη στα τρία ύψη της πλάτης της και τον διακριτικά ενσωματωμένο μηχανισμό συγχρονισμού της. Ο 100% ευαίσθητος μηχανισμός δεν απαιτεί καμία ρύθμιση τάσης, καθώς προσαρμόζεται αυτόματα στο βάρος του χρήστη.

Περισσότερα

 
   

755 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Καθαρές, καλά καθορισμένες γραμμές, μινιμαλιστικές και λειτουργικές. Η ευελιξία της οικογένειας καθισμάτων Elodie την καθιστά ιδανική για εκτελεστικούς και διευθυντικούς χώρους εργασίας, χάρη στα τρία ύψη της πλάτης της και τον διακριτικά ενσωματωμένο μηχανισμό συγχρονισμού της. Ο 100% ευαίσθητος σε βάρος μηχανισμός δεν απαιτεί καμία ρύθμιση πίσω τάσης, καθώς προσαρμόζεται αυτόματα στο βάρος του χρήστη. Τα απλά διαισθητικά χειριστήρια σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε το ύψος του καθίσματος, να ρυθμίσετε την οσφυϊκή υποστήριξη και να κλειδώσετε την πλάτη σε τρεις διαφορετικές θέσεις. Το βασικό χαρακτηριστικό της συλλογής Elodie είναι οι ολοκαίνουργιες ηχοαπορροφητικές πλάτες της. Αυτές οι πλάτες είναι κατασκευασμένες με μια καινοτόμο «σκελετική» δομή διπλού κελύφους, καλυμμένη με συζευγμένο και θερμοδιαμορφωμένο υλικό «τσόχας». Το δωμάτιο που δημιουργείται από τη δομή και τα δύο κελύφη μέσα στην πλάτη του καθίσματος δημιουργούν μια περίπτωση ηχοαπορρόφησης συχνοτήτων, που λειτουργεί σε φωνητικό εύρος από 125Hz έως 4000Hz: με αυτόν τον τρόπο, το Elodie απορροφά και μειώνει τα ηχητικά κύματα, βελτιώνοντας σημαντικά τον χώρο εργασίας, ακόμη και σε ανοιχτό χώρο. ρυθμίσεις σχεδίου. UNI EN ISO 354:2003 Ελεγμένη ηχοαπορρόφηση.

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική