KANVAS OFFICE CHAIR

KANVAS CHAIR

Το Kanvas είναι μια σύγχρονη, ελαφριά συλλογή από στοιβαγμένες καρέκλες και σκαμπό. Ο κομψός, λιτός σχεδιασμός του και το γυαλιστερό του φινίρισμα είναι εμπνευσμένα από την ομορφιά των νεοκλασικών γλυπτών. Σχεδιασμένο με μια όμορφη ανάγλυφη πλάτη, το Kanvas έχει μια απαλά ελεγχόμενη κάμψη που κινείται με το σωματικό βάρος του χρήστη για να παρέχει άνεση, ακόμη και για μεγάλες περιόδους.

Περισσότερα

 
   

470 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το Kanvas είναι μια σύγχρονη, ελαφριά συλλογή από στοιβαγμένες καρέκλες και σκαμπό. Ο κομψός, λιτός σχεδιασμός του και το γυαλιστερό του φινίρισμα είναι εμπνευσμένα από την ομορφιά των νεοκλασικών γλυπτών. Σχεδιασμένο με μια όμορφη ανάγλυφη πλάτη, το Kanvas έχει μια απαλά ελεγχόμενη κάμψη που κινείται με το σωματικό βάρος του χρήστη για να παρέχει άνεση, ακόμη και για μεγάλες περιόδους. Οι συμπαγείς διαστάσεις του Kanvas το καθιστούν ιδανικό για εφαρμογές υψηλής πυκνότητας, όπως εκπαίδευση και συνέδρια, αμφιθέατρα, εκπαίδευση και υγειονομική περίθαλψη. Το φρέσκο, μοντέρνο προφίλ του είναι επίσης ελκυστικό σε χώρο λιανικής, καφετέριες και χώρους αναψυχής. Μόνο μπροστινή και πλήρης ταπετσαρία ή μαξιλαράκι καθίσματος, με αμέτρητους συνδυασμούς και ελάχιστο πάχος, ολοκληρώνουν τη συλλογή. Η συλλογή Kanvas περιλαμβάνει περιστρεφόμενες, έλκηθρες ή τετράποδες εκδόσεις, με μεταλλικό ή ξύλινο σκελετό. 

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική