MOON DAYBED

Σχεδιασμένο από τον Ramón Esteve για το Vondom, το κύριο χαρακτηριστικό του Moon Daybed είναι το κυκλικό του σχήμα και το περιστρεφόμενο σύστημα στο οποίο στηρίζεται η βάση του, το οποίο επιτρέπει στο κομμάτι να περιστρέφεται στον δικό του άξονά. Αρθρωμένη μέσω δύο ημισφαιρίων.

Bluetooth Sound System:+1050.00E

4 Pillow Pack 60x60:+490.00E

Περισσότερα

 
   

4 500 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σχεδιασμένο από τον Ramón Esteve για το Vondom, το κύριο χαρακτηριστικό του Moon Daybed είναι το κυκλικό του σχήμα και το περιστρεφόμενο σύστημα στο οποίο στηρίζεται η βάση του, το οποίο επιτρέπει στο κομμάτι να περιστρέφεται στον δικό του άξονά. Αρθρωμένη μέσω δύο ημισφαιρίων, η βάση είναι κατασκευασμένη από περιστροφική χυτό πολυαιθυλένιο με δυνατότητα οπίσθιου φωτισμού LED χάρη στο επιτρεπόμενο εσωτερικό του, ενώ το πάνω μέρος είναι φτιαγμένο με κορδόνι από πολυπροπυλένιο και πρόσφατα έχουμε ενσωματώσει μια νέα επιλογή καλύμματος: τα υφάσματα Sunvision, ένα μείγμα πολυεστέρα υψηλής αντοχής με επίστρωση PVC και διάλυμα βαμμένο ακρυλικό για αίσθηση κλωστοϋφαντουργίας. Αυτό το σύστημα επιτρέπει τη διήθηση του αέρα και μειώνει το φως που προβάλλεται προς το εσωτερικό, δημιουργώντας έναν χώρο που προκαλεί χαλάρωση και κάνει το Moon ένα ιδανικό κομμάτι για περιβάλλοντα αναψυχής ή χαλάρωσης.

Ύψος 94-205cm
Πλάτος 200cm
Βάθος 218cm
ΥΛΙΚΟ Polyethylene

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική