LAVA BENCH

Η λάβα είναι μια μοναδική εμπειρία που προκύπτει από τον συνδυασμό ομορφιάς, πολυτέλειας, απόδοσης και πρακτικότητας. Η LAVA, είναι ένας κυματοειδής, σαν σύννεφος πάγκος, ένα πραγματικά τεράστιο οργανικό στρογγυλεμένο γλυπτό που λαμβάνεται μέσω της δύσκολης διαδικασίας κατασκευής μιας τεχνικής περιστροφικής χύτευσης.

Στήριγμα οροφής:+160.00EURO

Περισσότερα

 
   

1 530 €

  • ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΣΜΟ
  • ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η λάβα είναι μια μοναδική εμπειρία που προκύπτει από τον συνδυασμό ομορφιάς, πολυτέλειας, απόδοσης και πρακτικότητας. Η LAVA, είναι ένας κυματοειδής, σαν σύννεφος πάγκος, ένα πραγματικά τεράστιο οργανικό στρογγυλεμένο γλυπτό που λαμβάνεται μέσω της δύσκολης διαδικασίας κατασκευής μιας τεχνικής περιστροφικής χύτευσης. Η LAVA, με την τάση και το πρωτότυπο σχήμα της δημιουργεί ένα ευχάριστο, φυσικό και χαλαρωτικό σημείο συγκέντρωσης ή σύνδεση σε οποιονδήποτε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Είναι ένας πρωτότυπος και διαφορετικός τρόπος αλληλεπίδρασης του χρήστη και των επίπλων. Για να προσθέσετε μια επιπλέον ιδιαίτερη πινελιά, μπορείτε να συνδέσετε ένα φως εξοικονόμησης ενέργειας ή LED RGB στη LAVA. Αυτή η επιλογή αναμφίβολα θα συναρπάσει όποιον τη δει…ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό και ευχάριστο περιβάλλον.

Ύψος 50cm
Πλάτος 260cm
Βάθος 120cm
ΥΛΙΚΟ Polyethylene

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική