SINGLE HANGING CHAIR

MALAWI HANGING CHAIR

Ψάχνετε για έναν υπέροχο χώρο για να ξαπλώσετε, να χαλαρώσετε και να διαβάσετε ένα βιβλίο; Οι νέες μας καρέκλες single hanging Pod παρέχουν ένα ευρύχωρο κουκούλι για να απολαύσετε το πρωί, το απόγευμα ή το βράδυ!  Eίναι ένα απολαυστικό διακοσμητικό κομμάτι που θα δωσει στυλ σε κάθε μοντέρνο σπίτι. Αυτό το προϊόν είναι χειροποίητο στο Μαλάουι.

Περισσότερα

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

 
   

520 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ψάχνετε για έναν υπέροχο χώρο για να ξαπλώσετε, να χαλαρώσετε και να διαβάσετε ένα βιβλίο; Οι νέες μας καρέκλες single hanging Pod παρέχουν ένα ευρύχωρο κουκούλι για να απολαύσετε το πρωί, το απόγευμα ή το βράδυ! Eίναι ένα απολαυστικό διακοσμητικό κομμάτι που θα δωσει στυλ σε κάθε μοντέρνο σπίτι. Αυτό το προϊόν είναι χειροποίητο στο Μαλάουι χρησιμοποιώντας την ίδια λυγαριά που χρησιμοποιείται στις καρέκλες Μαλάουι. Μπορείτε να απολαύσετε την εμφάνιση και την υφή του ζαχαροκάλαμου Μαλάουι με μοντέρνα αισθητική και λειτουργικότητα. Αυτές οι καρέκλες διαθέτουν επίσης μια μεταλλική κατασκευή με το ζαχαροκάλαμο υφασμένο πάνω από το επάνω μέρος, ώστε να είναι αρκετά στιβαρές και μακράς διαρκείας. 

Ύψος 110cm
Πλάτος 70cm
Βάθος 65cm
ΥΛΙΚΟ rattan

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική