MALAWI CHAIR

MALAWI CHAIR

Η αφρικανική καρέκλα Μαλάουι έχει μια φυσική ομορφιά και κάθε κομμάτι είναι πραγματικά μοναδικό, χειροποίητο από τεχνίτες του Μαλάουι.Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ενσωματώσετε περισσότερα οργανικά στοιχεία στο χώρο σας, τον βρήκατε. Για βελτιωμένη άνεση και παρουσία, προσθέστε τη δική σας προσωπική πινελιά με scatter μαξιλάρια ή ριχτάρια. 

Περισσότερα

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΟ

 
   

380 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η αφρικανική καρέκλα Μαλάουι έχει μια φυσική ομορφιά και κάθε κομμάτι είναι πραγματικά μοναδικό, χειροποίητο από τεχνίτες του Μαλάουι Αν ψάχνετε έναν τρόπο να ενσωματώσετε περισσότερα οργανικά στοιχεία στο χώρο σας, τον βρήκατε. Για βελτιωμένη άνεση και παρουσία, προσθέστε τη δική σας προσωπική πινελιά με scatter μαξιλάρια ή ριχτάρια. Αυτά τα περιζήτητα μοναδικά κομμάτια χειροποίητης τέχνης είναι φτιαγμένα από ταλαντούχους ανθρώπους του Μαλάουι της Αφρικής. Η παράδοση έχει περάσει από γενιά σε γενιά και αυτές οι εμβληματικές καρέκλες έχουν κάνει σημαντικό αντίκτυπο στη σχεδιαστική κοινότητα σε όλο τον κόσμο. Φτιαγμένο από μπαστούνι με παραδοσιακούς κόμπους και όχι κόλλες, ο αυθεντικός τρόπος κατασκευής κάθε μοναδικό κομμάτι συνεχίζει την παράδοση μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχουν δύο καρέκλες πανομοιότυπες, γιορτάζουμε αυτές τις φυσικές ατέλειες και εκτιμούμε τη χειροποίητη φύση ως όμορφα έργα τέχνης.

Ύψος 82cm
Πλάτος 60cm
Βάθος 70cm
ΥΛΙΚΟ Genuine wood and rattan

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική