SPRITZ ARMCHAIR

«Οι λευκοί ξύλινοι φράχτες που επενδύουν την παραλία, οι μικρές λωρίδες που διαδέχονται η μία την άλλη, στην τέλεια γεωμετρία τους. Είναι αυτή η εικόνα που ενέπνευσε τη συλλογή Spritz, η οποία αποτελείται από τις κλεμμένες λεπτομέρειες αυτής της έμπνευσης. Καρέκλα, πολυθρόνα, σκαμπό και ψηλό τραπέζι: τέλεια για κάθε ανάγκη, η συλλογή Spritz προσαρμόζεται καλά σε κάθε περιβάλλον και σπίτι.

Περισσότερα

 
   

190 €

This product is not sold individually. You must select at least 2 ποσότητα για το προϊόν

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

«Οι λευκοί ξύλινοι φράχτες που επενδύουν την παραλία, οι μικρές λωρίδες που διαδέχονται η μία την άλλη, στην τέλεια γεωμετρία τους. Είναι αυτή η εικόνα που ενέπνευσε τη συλλογή Spritz, η οποία αποτελείται από τις κλεμμένες λεπτομέρειες αυτής της έμπνευσης. Καρέκλα, πολυθρόνα, σκαμπό και ψηλό τραπέζι: τέλεια για κάθε ανάγκη, η συλλογή Spritz προσαρμόζεται καλά σε κάθε περιβάλλον, φιλοξενία και σπίτι. Δεν είναι τυχαίο ότι το Spritz, η συλλογή που δημιούργησε η Archirivolto για τη Vondom, ενσαρκώνει στο όνομα την ιδέα της φρεσκάδας και της καθαρότητας των σχημάτων. Αυστηρά σχήματα που συνδέουν το σπίτι και τον κόσμο, με ένα καλειδοσκόπιο παραλλαγών και αποχρώσεων: αυτό το μείγμα μεταξύ της γραμμικότητας του βορειοευρωπαϊκού στυλ και της τυπικής ζεστασιάς της Μεσογείου δημιουργεί έναν διάλογο μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Ύψος 81cm
Πλάτος 58cm
Βάθος 54cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική