KIMONO CHAIR

Αυτή η καρέκλα εξωτερικού χώρου είναι εμπνευσμένη από τα σχήματα του κιμονό τυπικά της ανατολίτικης κουλτούρας. Η αναφορά στα ιαπωνικά ρούχα προέρχεται από ένα παραδοσιακό και φουτουριστικό σχέδιο ταυτόχρονα, ικανό να συνδυάσει τον συμβολισμό με την ανατολίτικη ιστορία. Το προϊόν κατασκευάζεται με χύτευση με έγχυση σε πολυανθρακική ρητίνη, ένα ελαφρύ υλικό με χαμηλό ιξώδες και υψηλή αντοχή.

Περισσότερα

 
   

195 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Αυτή η καρέκλα εξωτερικού χώρου είναι εμπνευσμένη από τα σχήματα του κιμονό τυπικά της ανατολίτικης κουλτούρας. Η αναφορά στα ιαπωνικά ρούχα προέρχεται από ένα παραδοσιακό και φουτουριστικό σχέδιο ταυτόχρονα, ικανό να συνδυάσει τον συμβολισμό με την ανατολίτικη ιστορία. Το προϊόν κατασκευάζεται με χύτευση με έγχυση σε πολυανθρακική ρητίνη, ένα ελαφρύ υλικό με χαμηλό ιξώδες και υψηλή αντοχή, 100% ανακυκλώσιμο, ικανό να δώσει μοναδική και πρωτότυπη εμφάνιση στο συμπλήρωμα χάρη στις ιδιότητές του. Στην πραγματικότητα, έτσι σκιαγραφούνται οι ιδιόμορφες πολύπλευρες γραμμές και οι διαφάνειες. Η καρέκλα σχεδίασης διαφέρει στην πραγματικότητα για τις αντανακλάσεις και τις ημιδιαφάνειές της παρόμοιες με αυτές ενός πολύτιμου διαμαντιού, δίνοντας ζωή σε ένα γεωμετρικό και λειτουργικό σχέδιο με ισχυρό και αποφασιστικό χαρακτήρα, ικανό να ταιριάζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα, από τα πιο μοντέρνα έως τα πιο κλασικά.

Ύψος 89cm
Πλάτος 56cm
Βάθος 55cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική