FAZ ARMCHAIR

Ο Ramón Esteve, αρχιτέκτονας της αρμονίας, της γαλήνης, της διαχρονικότητας και της καθολικότητας έχει δημιουργήσει ορυκτά και εμφατικά σχήματα που κάνουν το FAZ ένα σχέδιο που συνδυάζεται με τα σπίτια και τις εγκαταστάσεις. Μια ατμόσφαιρα, που περικυκλώνει ως αποτέλεσμα του χαρούμενου συνδυασμού του υλικού και του φωτισμού, έτσι ώστε η μοναδική αίσθηση να είναι η σύντηξή του.

Περισσότερα

 
   

180 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ο Ramón Esteve, αρχιτέκτονας της αρμονίας, της γαλήνης, της διαχρονικότητας και της καθολικότητας έχει δημιουργήσει ορυκτά και εμφατικά σχήματα που κάνουν το FAZ ένα σχέδιο που συνδυάζεται με τα σπίτια και τις εγκαταστάσεις. Μια ατμόσφαιρα, που περικυκλώνει ως αποτέλεσμα του χαρούμενου συνδυασμού του υλικού και του φωτισμού, έτσι ώστε η μοναδική αίσθηση να είναι η σύντηξή του. Το πνεύμα VONDOM τους βιώνεται αποκλειστικά στην ποιότητα του υλικού που επιτρέπει την εξωτερική χρήση ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα. Η πολυμορφικότητα του FAZ επιτρέπει στους καταναλωτές να προσαρμόσουν τα έπιπλα και τις γλάστρες στο στυλ και τις ανάγκες τους χωρίς να χάσουν την αρμονία αυτού του σετ επίπλων. Η ταπετσαρία του διατίθεται σε εξαιρετικής ποιότητας ναυτικό καμβά ή πολυεστερικό ύφασμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα προϊόν που μεταδίδει ουσία, που εμπεριέχει την πολυπλοκότητα και την πυκνότητα ενός έργου οριστικοποιημένου σε ακραίο βαθμό, σκοπός του οποίου είναι να δημιουργήσει επιθυμητά μέρη για να ζεις. 

Ύψος 81cm
Πλάτος 57cm
Βάθος 52cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική