IBIZA CHAIR WITH ARMS

«Κάθε ιδέα προέρχεται από το φως και τη θάλασσα όπως κάνει η ζωή...» «Από την εφήμερη ομορφιά μιας εποχής σε ένα αιώνιο κομμάτι για να κρατήσει αυτή τη στιγμή ενός ονείρου σε ένα μόνιμο κάδρο». «Παρατηρώντας τα πλαστικά αντικείμενα που φέρνει ο θάλασσα, σαν τεχνητά κοχύλια, μου ενέπνευσε μια μοναδική συλλογή από ανακυκλωμένα πλαστικά από το νησί». 

Περισσότερα

 
   

154 €

This product is not sold individually. You must select at least 2 ποσότητα για το προϊόν

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

«Κάθε ιδέα προέρχεται από το φως και τη θάλασσα όπως κάνει η ζωή...» «Από την εφήμερη ομορφιά μιας εποχής σε ένα αιώνιο κομμάτι για να κρατήσει αυτή τη στιγμή ενός ονείρου σε ένα μόνιμο κάδρο». «Παρατηρώντας τα πλαστικά αντικείμενα που φέρνει ο θάλασσα, σαν τεχνητά κοχύλια, μου ενέπνευσε μια μοναδική συλλογή από ανακυκλωμένα πλαστικά από το νησί». «Το IBIZA είναι μια συναισθηματική κατάσταση του νου. Μαζί με τον Vondom, αυτό το όνειρο έγινε πραγματικότητα: γεννιέται η οικολογική συλλογή Ibiza.» από τον Eugeni Quitllet

Ύψος 81cm
Πλάτος 57cm
Βάθος 51cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική