VOXEL CHAIR

Η καρέκλα Voxel είναι το τέλειο εννοιολογικό αρχιτεκτονικό κομμάτι για κάθε χώρο. Βασισμένο στο Vertex Chair, ένα παλιό κομμάτι του Vondom. Παρουσιάζει ένα μοναδικό δομικό σχήμα, γωνιακό και πολυεπίπεδο, δυνατό μόνο λόγω παραγωγής με χύτευση με έγχυση. Το βάρος του κατανέμεται με ισορροπημένο τρόπο λόγω του έξυπνα σχεδιασμένου σχήματός του.

Περισσότερα

 
   

169 €

This product is not sold individually. You must select at least 2 ποσότητα για το προϊόν

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η καρέκλα Voxel είναι το τέλειο εννοιολογικό αρχιτεκτονικό κομμάτι για κάθε χώρο. Βασισμένο στο Vertex Chair, ένα παλιό κομμάτι του Vondom. Παρουσιάζει ένα μοναδικό δομικό σχήμα, γωνιακό και πολυεπίπεδο, δυνατό μόνο λόγω παραγωγής με χύτευση με έγχυση. Το βάρος του κατανέμεται με ισορροπημένο τρόπο λόγω του έξυπνα σχεδιασμένου σχήματός του. Το ελαφρύ σώμα της διευκολύνει τη μεταφορά και την τακτοποίησή της. Η πολυθρόνα είναι μια ελάχιστη απλή αλλά ογκώδης στοιβαζόμενη καρέκλα που τοποθετείται μόνο στα τέλεια σημεία για άνεση, ακριβώς στις σωστές γωνίες για υπερδύναμη, εμποτίζοντας τις σωστές πτυχές για ομορφιά και Μόνο οι λίγες γραμμές που συγχωνεύονται και συγκλίνουν για καθαρότητα. Γεννήθηκε η ξαπλώστρα με μοντέρνο στυλ και υπαίθρια λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από έγχυση πολυπροπυλενίου και ενισχυμένη με υαλοβάμβακα, χαρακτηρίζεται από τα γεωμετρικά, γωνιακά και πολυεπίπεδα σχήματά της. Αυτή η ξαπλώστρα καλύπτει όλες τις ανάγκες φιλοξενίας: είναι στιβαρή, στοιβαζόμενη και έχει δύο τροχούς που διευκολύνουν τη μετακίνηση. Έχει επίσης σχήμα σαν πατίνι, εμποδίζοντάς το να βυθιστεί στην άμμο, επομένως είναι η ιδανική επιλογή για ηλιοθεραπεία ή χαλάρωση δίπλα στην πισίνα ή στη θάλασσα.

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική