MOON LOVE SEAT

Η κομψότητα και οι ελικοειδείς μορφές της συλλογής Moon σε συνδυασμό με την πρακτικότητα των σκελετων αλουμινίου δίνουν ζωή στο Moon Alu. Οι καθαρές γραμμές ενισχύονται από άνετα μαξιλάρια σε διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι που είναι απόλυτα προσαρμόσιμα στα έπιπλα του σπιτιού σας. Η συλλογή Moon Alu είναι ταυτόχρονα ζεστή και ελκυστική, κομψή και δελεαστική.

Περισσότερα

 
   

3 260 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η κομψότητα και οι ελικοειδείς μορφές της συλλογής Moon σε συνδυασμό με την πρακτικότητα των σκελετων αλουμινίου δίνουν ζωή στο Moon Alu. Οι καθαρές γραμμές ενισχύονται από άνετα μαξιλάρια σε διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι που είναι απόλυτα προσαρμόσιμα στα έπιπλα του σπιτιού σας. Η συλλογή Moon Alu είναι ταυτόχρονα ζεστή και ελκυστική, κομψή και δελεαστική. Μια σειρά από πολυθρόνες, καναπέδες και τραπέζια με πρακτική λειτουργικότητα σε συνδυασμό με μια διαχρονική κομψότητα.

Ύψος 102cm
Πλάτος 165cm
Βάθος 95cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική