TRICK BARSTOOL

TRICK BARSTOOL

Οι καμπύλες καθορίζουν τη μεταλλική δομή του Trick, ενός σκαμπό μπαρ με μινιμαλιστικό αλλά εκφραστικό και χαρούμενο σχέδιο, με άνετο και φιλόξενο κάθισμα. Χάρη στη μεγάλη άνεση του επενδεδυμένου ή ξύλινου καθίσματος και στο επικαλυμμένο πλαίσιο ή με γαλβανισμένο φινίρισμα, είναι τέλειο ως συμπλήρωμα εσωτερικού χώρου για πάγκο μπαρ. 

Περισσότερα

 
   

160 €

ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οι καμπύλες καθορίζουν τη μεταλλική δομή του Trick, ενός σκαμπό μπαρ με μινιμαλιστικό αλλά εκφραστικό και χαρούμενο σχέδιο, με άνετο και φιλόξενο κάθισμα. Χάρη στη μεγάλη άνεση του επενδεδυμένου ή ξύλινου καθίσματος και στο επικαλυμμένο πλαίσιο ή με γαλβανισμένο φινίρισμα, είναι τέλειο ως συμπλήρωμα εσωτερικού χώρου για πάγκο μπαρ. Στην πλήρως επικαλυμμένη μεταλλική έκδοση, ζει επίσης σε υβριδικούς χώρους εισόδου και εξόδου, όπως το εξωτερικό των χώρων και οι καλυμμένες βεράντες.

Ύψος 65/75cm
Πλάτος 45cm
Βάθος 35cm

Το όραμα, η αποστολή και οι κοινές μας αξίες είναι τα στοιχεία που καθοδηγούν κάθε μας κίνηση. Επιθυμία όλων μας να
«κάνουμε την διαφορά» δρώντας με ακαιρεότητα και ηθική, παραμένοντας αδιαπραγμάτευτα αμετακίνητοι στις αξίες μας.

Αποστολή μας η διάθεση προϊόντων και υπηρεσιών που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα πάντα με την καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής.

Κανένα σχόλιο πελάτη προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

Γράψτε μια κριτική